19 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

„Изправи се.БГ“ и Отровно трио обявяват формата за явяването си на изборите

manolova hadzhigenov
[dropcap]П[/dropcap]редседателят на гражданската платформа „Изправи се.БГ“ Мая Манолова и Николай Хаджигенов от името на т.нар. „Отровно трио“ ще обявят днес името и формата, с които ще се явят на предстоящите парламентарни избори.

Името на новото обединение за парламентарния вот ще е комбинация от вече наложилата се марка „Изправи се“ и втора част, която щяла да бъде изненада.

Формацията ще се яви с регистрацията на три от партиите, включени в партньорската мрежа на Манолова – ДБГ, ЕНП – Единна народна партия и „Движение 21“ на Татяна Дончева.

На финална права са преговорите за определяне на водачи на листи.

Очаква се Мая Манолова да води листата в 23-ти многомандатен избирателен район (МИР) в София, където получи най-много гласове на местния вот, а в лидерската битка в 25-и МИР да се включи адвокат Николай Хаджигенов.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!