25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Започва Международната седмица на брака

svatba
[dropcap]Д[/dropcap]нес стартира десетото честване на Международната седмица на брака у нас, която ще продължи до 14 февруари, информират координаторите на инициативата.

Тя се провежда ежегодно в над 25 страни по света. Нейната цел е да обедини обществените усилия за насърчаване на брака и семейството и да напомни на двойките за важността да поддържат близостта помежду си, се посочва в информацията.

Специалисти в сферата на семейното здраве, университетски преподаватели, църковни служители, представители на институции, на изкуството, културата, медиите и бизнеса ще се включат и тази година в подкрепа на двойките, по пътя им към изграждане на успешен брак.

Двойки с пет и повече години брак ще могат да се включат в конкурса „Вашата рецепта за успешен брак“ до 9 февруари. Две от тях ще получат награда като едната двойка ще е избрана от публиката, а другата от журито. Тази година част от журито на конкурса е олимпийската шампионка по стрелба Мария Гроздева.

 

Източник : / https://dnes.dir.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!