29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В Пещера : Публично обсъждане на проектобюджета за 2021 г.

mikrofon

[dropcap]П[/dropcap]ещера. Кметът на Община Пещера Йордан Младенов кани жителите на общината, представители на бизнеса, НПО, второстепенните разпоредители с бюджет, читалищните настоятелства, представителите на спорта и цялата общественост на обществено обсъждано на проектобюджета на Община Пещера за 2021 г.

Общественото обсъждане ще се проведе на 11.02.2021 година (четвъртък) от 17:00 часа в Заседателната зала на Общински съвет – Пещера при спазване на противоепидемичните изисквания.

Дневен ред на обсъждането:
Запознаване на присъстващите с основни показатели на проекта на бюджета на Община Пещера за 2021 година.
Обсъждане на проекта на бюджета на Община Пещера за 2021 година.
Предложения  и становища ще се приемат на адрес: гр. Пещера, ул. “Дойранска епопея” № 17, Общински център за услуги или на e-mail: kmet@peshtera.bg.

Проектобюджета на Община Пещера за 2021 г  ще да бъде публикуван на интернет-страницата на общината –https://www.peshtera.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!