20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Номинираната за „Грами“ Sophie загина на 34 години

sophie

[dropcap]Н[/dropcap]оминираната за награда „Грами“ шотландска певица, диджей и продуцент Sophie е загинала при инцидент в дома си в гръцката столица Атина.

34-годишната Sophie е работила със звезди като Мадона и Charli XCX.

„Трагично е, че нашата красива Софи почина при ужасен инцидент“, съобщиха от мениджърския й екип. „Вярна на своя дух, тя се се изкачила, за да се любува на пълнолунието, случайно се подхлъзна и падна“, се посочва в съобщението на лейбъла й „Трансгресив“.

Софи, родена в Глазгоу, започва да записва музика през 2013 г. През октомври 2017 г. излиза сингълът „It’s Okay To Cry“, който става част от дебютния й албум“ Oil of Every Pearl’s Un-Insides“. Той излиза на пазара през юни 2018 г. и й носи номинация за награда „Грами“ за най-добър денс албум.

Тя работи в стил авант-поп и е „един от най-влиятелните артисти през последното десетилетие“, се посочва в съобщението на екипа й. „Не само заради изобретателната музика, която композираше, но и заради посланията, които отправяше към целия свят, тя беше символ на разкрепостеността“. Освен с музикалната си дейност, трансджендър певицата бе известна и с борбата си за правата на сексуалните малцинства.

 

Източник : / https://www.vesti.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!