28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Алберт Попов завърши на 27-мо място в слалома в Шамони

albert popov
[dropcap]А[/dropcap]лберт Попов завърши на 27-мо място в слалома в Шамони, Франция, кръг от Световната купа по ски-алпийски дисциплини.

По този начин 23-годишният Попов взе точки за Световната купа в четвърти пореден старт в тази дисциплина.

Попов даде 24-то време в първия манш и 19-ти резултат във втория, като общото му време бе 1 минута 40.70 секунди. Това му отреди 27-ма позиция от общо 29 завършили скиори. По този начин българинът добави четири точки към актива си за Световната купа и се смъкна с две места в класирането на слалома, като вече заема 26-та позиция със 75 точки.

Победител днес стана французинът Клеман Ноел с време от 1 минута 38.58 секунди. На второ място се нареди Рамон Ценхойзерн от Швейцария на 16 стотни зад Ноел, а топ 3 допълни австриецът Марко Шварц (+0.19), който водеше след първия манш, но даде едва 24-то време във втория.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!