24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Магнитни бури удрят през февруари

magnitna burya

Според учените, третият месец на зимата ще донесе много геомагнитни колебания. Ще има поне четири магнитни бури, едната от които ще бъде продължителна, според портала на Planet News.

Първата февруарска магнитна буря ще удари планетата на 7-10-и. Пикът се очаква на 9 февруари. На този ден са възможни проблеми със съня, прекомерна умора и скокове на кръвното налягане.

Следващото събитие се очаква на 15-ти.

Геомагнитните колебания ще бъдат сериозни, поради което здравето на голяма част от хората е застрашено. Всеки може да се чувства зле, да изпитва силно главоболие и да се сблъсква с депресивни мисли.

Предпоследната буря ще се случи на 22 февруари. Очаква се интензивността на изригването да бъде средна.

Последното събитие ще се случи на 27 февруари. Мнозина дори няма да забележат това колебание в атмосферата, тъй като силата ще бъде незначителна.

За да се справите с магнитните бури, трябва да спите добре и да обърнете внимание на здравето си. Избягвайте стресови ситуации, спазвайте принципите на добро хранене и здравословен начин на живот.

 

 

Източник : / https://zdrave.to


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!