25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

28 януари- Ден за защита на личните данни

dokumenti
[dropcap]Н[/dropcap]а 28 януари, преди 40 години, Съветът на Европа приема специална конвенция за защита на личните данни. Затова и 28 януари се отбелязва като професионален празник.

Комисията за защита на личните данни ще отбележи Деня за защита на личните данни с редица събития, чиято цел е да насърчи осведомеността на хората относно политиките за обработване на лични данни.

Комисията ще организира традиционната приемна за администратори на лични данни и граждани от 11:00 до 12:30 часа. Заради епидемичните мерки посетителите ще бъдат в специално обособена приемна, откъдето ще имат видеоконферентна връзка с експерти от администрацията на Комисията, които ще отговарят на въпросите им.

Чрез сайта на институцията ще бъде предоставен дигитален Инструмент за самооценка на малки и средни предприятия за съответствието им с Общия регламент относно защитата на личните данни.

Ще бъде обявено и началото на анкета, насочена към администраторите на лични данни от частния сектор, като целта е да се получи информация относно готовността им да ползват специфични трудови умения на лица в неравностойно положение.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!