28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Обилният снеговалеж затвори пътища в страната

put zima
[dropcap]Д[/dropcap]вижението по АМ „Хемус“ след 3:00 ч. тази нощ на територията на област София беше ограничено за МПС над 12 т поради снегопочистване и снегонавявания. Шофьорите изчакват на място.

Заради усложнената зимна обстановка в родопската част на пазарджишка област, товарен автомобил заседна на пътя Белово- Юндола. Предприети са действия за освобождаването му, но са въведени ограничения за движение в този критичен  участък.

За няколко часа беше ограничено движението на МПС над 12 т. по път I-7 Силистра – Шумен, път II-21 Русе – Силистра и по път II-71 Силистра-Добрич поради интензивен снеговалеж и снегопочистване, съобщиха от АПИ. Задължително е движението с вериги.

Камионите над 12 тона през „Прохода на Републиката“ също трябва да се движат с вериги. По-рано в района на Пчелиново движението беше блокирано за кратко заради аварирало на пътното платно МПС.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!