24 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Само 758 учители в Пазарджишко желаят да се ваксинират срещу Covid-19

The doctor is injecting

[dropcap]П[/dropcap]азарджик.  Eдва 758 учители от пазарджишка област желаят да се ваксинират срещу Covid-19, показва проучване на регионалното образователно управление към 20 януари.

164 са желаещите от непедагогическия персонал, които работят в детските градини и училищата.

Към момента няма официални сигнали за натиск върху учителите от страна на директорите, относно ваксинирането,каза началникът на образователното управление Валентина Кайтазова:

„По-голям е броят на желаещите да бъдат тествани с антигенни тестове, общо 1762 педагогически специалисти са пожелали да бъдат тествани, а от непедагогическият персонал – 653. Ние сме изготвили списъци и сме ги предоставили на РЗИ в Пазарджик. В Регионалното управление по образованието не са постъпили сигнали за оказван натиск от страна на директори на образователните институции. Тестването и ваксинирането е въпрос на личен избор“.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!