28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В МБАЛ-Пазарджик започна поставянето на втората доза от ваксината срещу коронавирус

vaksina-sprincovka

Пазарджик.  В МБАЛ-Пазарджик стартира поставянето на втората доза от ваксината на Pfizer и BioNTech. Първият реваксиниран срещу Covid-19 беше изпълнителният директор на лечебното заведение д-р Красимир Темнилов, с който стартира имунизацията на 28 декември 2020 г. Ваксината му беше поставена от началника на Кожно отделение д-р Таня Бейска, която в екип с медицинската сестра Мария Андреева продължава имунизацията в областната болница.

DSC 0672

Втора доза от ваксината беше поставена на 19 януари общо на 20 лекари, медицински сестри и санитари. В следващите 2 дни ще бъдат реимунизирани още 50 медици.
С първа доза  бяха ваксинирани други четирима медици-двама лекари и две медицински сестри. До четвъртък предстои първа имунизация на още 10 служители на лечебното заведение.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!