27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

И още : За Васил Гюрджеклиев

vasil gyurdzhekliev

Пещера. Васил Гюрджеклиев е щастливецът, който тази година успя да се пребори за кръста , хвърлен във водите на езерото в централния парк. За да го подкрепят в това първо за него „кръщение“ бяха Директорът, Зам. директорът, колеги от училище “ П. Р. Славейков“, както и неговата майка-Теодора Гюрджеклиева –позната и обичана от всички наша медицинска сестра-леля Доре.

Не за първи път Васко е повод за гордост в нашето училище- каза г-жа Христоскова.
„Той ни радваше с успехите и постиженията си още като ученик в ОУ „Петко Славейков“. Сега , вече студент в ПУ „Паисий Хилендарски“, Васко доказа, че основите, които е получил при нас са били много здрави и стабилни. Гордеем се, че нашите възпитаници носят добродетелите , на които сме ги учили, спазват традициите и обичаите на народа ни и са пример за по-малките ни ученици.“, допълни Христоскова.
„Благодарни сме и на отец Георги, който води заниманията по Религия и християнство с нашите ученици и така продължава и дава нов живот на постигнатото от нас през годините“, допълни Директорът.
Васко не пропусна да поръси за здраве и благоденствие любимото си училище , учениците и учителите, с което зарадва всички и донесе надеждата за по-здрава и успешна нова година .

За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!