29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

За Световната купа в София заявки за участие от 30 ансамбъла и 86 индивидуални гимнастички от 54 държави

hudozhestvena gimnastika

30 ансамбъла и 86 индивидуални гимнастички от 45 държави са подали предварителна заявка за участие в Световната купа по художествена гимнастика, която ще се проведе в София от 9 до 11 април. Това стана ясно, след като Международната федерация по гимнастика (FIG) публикува актуализирания списък с предварителни регистрации за състезанието.

Окончателната регистрация на гимнастичките, които ще вземат участие в надпреварата, трябва да бъде завършена до 12 февруари а поименната заявка – до 12 март.

Към този момента участие на купата в „Арена Армеец“ са заявили силните тимове на Беларус, Украйна, САЩ, Япония, Русия, Италия, Израел, Азербайджан. България също е заявила две индивидуални гимнастички и ансамбъл.

Турнирът в София, както и другите три състезания от веригата, са квалификации за олимпийските игри в Токио.

Припомняме, че България вече си осигури пълен комплект квоти за Игрите в Япония. Две в индивидуалното и една за ансамбъла.

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!