26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Програма „Хоризонт“ чества 50-годишен юбилей

bnr

Програма „Хоризонт“ чества своя 50-годишен юбилей. Новините на всеки кръгъл час, актуалните коментарни блокови предавания и най-богатата музикална фонотека правят програмата безспорен лидер в българския радиоефир вече пет десетилетия.

Половинвековна неизчерпаема история на визионерството и професионализма –  история започнала в 6 часа сутринта на 4-и януари 1971 година, когато говорителят Богомил Алексиев обявява началото на новата информационно-музикална програма.

Носещата конструкция на „Хоризонт“ остават новините на всеки кръгъл час, с репортерите и кореспондентите в цялата страна и в различни части на света.

Завинаги в в радио паметта ще останат емблематичните предавания „Разговор с вас“, „Хоризонт за вас“, „Неделя 150“. Най-дългогодишното музикално предаване остава „Пулсиращи ноти“ и споменът за емблемата Тома Спространов.

„Хоризонт“ звучи денонощно, като има и друга емблема – предаването „Нощен Хоризонт“, което съществува и до днес благодарение на автора на идеята професор Веселин Димитров, а от началото на 90-те години  на 20-и век следобедните часове се превръщат в едно от най-слушаното радио време с предаването „12+3“.

 

 

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!