28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:49, 30 декември 20201min

Метеорологична обстановка

vreme

Днес над страната ще преобладава предимно слънчево време, със значителна ниска облачност над северозападните райони, там ще се задържи тихо. Ще продължи да духа до умерен, в Източна България и северно от планините – и временно силен югозападен вятър. Ще се задържи значително по-топло от обичайното за края на декември.

Преобладаващите минимални температури ще бъдат между 5° и 10°, в местата защитени от вятъра – между 0° и 5°. Максималните температури ще бъдат между 13° и 18°, отново значително по-ниски в северозападните райони.

Над Черноморието ще е предимно слънчево, с умерен и временно силен вятър от юг-югозапад. Максимални температури на въздуха: 15°-17°. Температурата на морската вода е 9°-11°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

Над планините ще преобладава слънчево време. По-значителни увеличения на облачността ще има над южните склонове от Рило-Родопската област, където на отделни места ще превали дъжд. Югозападният вятър временно ще отслабне и ще е силен до бурен. Топло за сезона време с максимална температура на височина 1200 метра около 10°, на 2000 метра – около 2°.

Източник: https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!