27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Кметът награди спортисти от Пещера за постигнати успехи

sport 2020

Пещера. За четвърта поредна година Община Пещера награждава изявени спортисти, прославили общината на регионални, национални и международни спортни състезания.

Снимка : peshtera prim

„Многобройни са завоюваните отличия и постигнатите успехи през 2020 г.“, каза кметът Йордан Младенов на церемония по връчване на отличия, грамоти и купи на 36 спортисти в 9 вида спорт. Присъстваха спортисти, треньори и представители на спортните клубове в Пещера. Тържеството премина при стриктно спазване на санитарно- епидемиологичните изисквания за физическа дистанция и носене на защитни маски от присъстващите в залата на ХГ „Проф. Веселин Стайков“.

Йордан Младенов- кмет на Община Пещера

„Искренно се надявам и ще направим всичко възможно спортните надежди в града да израснат и достигнат успехите на големите пещерски спортисти, начело със Серафим Тодоров, прославили Пещера в страната, Европа и света. Прието е в навечерието на Рождество Христово, да отправяме пожелание за здраве, добавям високи спортни постижения, много награди и поводи за радост и щастие. Бъдете щастливи и окрилени в попрището което сте поели!“, добави Младенов.

Снимка : peshtera prim

Peshtera prim  припомня, че Общината подпомага дейността на спортните клубове „Бадминтон СКБ“, „Тенис на маса“, „Шахмат“, клуб  тенис на корт „Вамос“, ММА „Лайф“, ракетомоделен клуб „Кондор“, художествена гимнастика „Далия старс“, ФК „Свобода 2011“ и ски клуб „Пампорово“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!