16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Благотворителността в Пещера продължава

3

Пещера. Благотворителна среща на децата сираци от общината се проведе под патронажа на кмета Йордан Младенов.

В залата на ХГ „Проф. Веселин Стайков“ градоначалникът събра деца, които са загубили родител. Поредната кампания отново бе подкрепена от Биовет АД, ВП ,,Брандс интернешънъл“ и ,,Делчев инжинеринг“, които отвориха сърцата си, за да подарят вълшебни преживявания.

Снимка: peshtera prim

Освен финансовата помощ, децата от общината получиха с много обич послания за здраве и повече радост с изпълнения на песни поднесени от децата от Центъра за подкрепа на личностното развитие-ОДК Пещера  с ръководител Здравко Мандаджиев.

С този жест Община Пещера успя да направи Коледата  им по-красива. Превърна поне за малко делниците им в празници.

„Благотворителността е символ на най- висшите човешки качества- милосърдието и добротата. По този начин ние общуваме градивно. Сплотяваме усилия за да преодолеем трудностите в живота и заедно продължаваме напред. И нека не забравяме, българинът помага на свои, и на чужди. А ние сме едно- и в добро и в зло.“, сподели кметът Младенов.

Той пожела на пещерските деца здрава и успешна Коледа и Нова година и заръча „никога да не забравяме, че сме родени и замислени да бъдем човеци.“

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!