29 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Лирично отклонение от Григор Димитров!

grigor dimitrov

Българската звезда Григор Димитров направи страхотно признание. В интервю за лайфстайл списанието Hello Monaco, хасковлията бе откровен и сподели, че вече мисли за това да създаде семейство.

Наскоро жълтите издания гръмнаха, че Григор отново има жена до себе си и това в дъщерята на руски олигарх – Лолита Османова.

Двамата официализираха връзката си няколко дни по-късно, като пуснаха обща снимка в социалните мрежи.

„Разбира се, че се замислям да създам семейство. Не искам да прозвучи арогантно, но ми се налага да полагам усилия, за да бъда по-обикновен отколкото съм, тъй като искам от известно време да живея малко по-спокойно и да не се занимавам с нищо“, споделя Григор пред светското списания.

Григор Димитров

източник: Instagram

„Не ходя често по дискотеки, дори да имам възможност. Никога през живота си не съм опитвал алкохол. Харесва ми да вечерям със семейството и приятелите си. Искам животът ми да бъде по-спонтанен. Да шофирам наоколо, да изпия чаша хубаво кафе. Харесва ми да съм вкъщи и да пиша. Просто документирам мислите си, когато съм в настроение за това“, допълва Григор пред Hello Monaco.

 

Източник : / https://gong.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!