18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Следим влаковете в реално време с ново приложение на БДЖ

vlak

БДЖ въвежда ново дигитално приложение за проследяване на местоположението на всички пътнически влакове в страната.

На виртуална карта на железопътната мрежа у нас се извеждат в реално време пътуващите в момента влакове с данни за местоположение, маршрут и движение.

Целта на приложението е по всяко време клиентите на железопътното дружество да са запознати с движението на влака, който ги интересува. Потребителите могат да се информират къде се намира влакът, как изпълнява своя маршрут и да получат информация за евентуално закъснение.

Снимка 509872Снимка: БДЖ

Очаква се услугата да подобри значително информираността на клиентите на БДЖ, които ще могат по всяко време да проверяват движението на влаковете от всяко мобилното устройство или компютър.

Влаковите композиции са изобразени на картата с номер на влака и в различен цвят маркери в зависимост от неговата категория, а при избор на всеки отделен влак се визуализира информация за маршрута му и последното му отчетено местоположение.

 

 

Източник : / https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!