28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Елис Фейзула от Пещера е доброволка в Спешното отделение на МБАЛ – Пазарджик

elis feyzula

Пещера- Пазарджик. Четвъртокурсничката по медицина Елис Фейзула от Пещера е сред новото попълнение доброволци в МБАЛ – Пазарджик. От втори декември момичето е на работа в Спешното отделение на най-голямото здравно заведение в областта.

Елис Фейзула е завършила СУ“Св. Климент Охридски“ в Пещера, но от дете мечтае да облече лекарската манта, ето защо след последния училищен звънец у нея няма никакви колебания, след успешна подготовка, тя прекрачва прага на Медицинския университет в Пловдив.

Елис : в медицината човек не може да разчита само на теория

Така тя избира едно от най-тежките за работа към момента отделения в областта – Спешното. Смените, които дава продължават 12 часа и са наистина изморителни, но тя смята, че по този начин се калява волята и се минава през ситуации, които иначе човек няма как да види. “ Работата е много, но в моменти като този лекарите трябва да си помагат“. – категорична е Елис.

Тя мечтае след завършването си да специализира „Вътрешни болести“ . „За мен няма съмнение, че вирусът е с естествен произход, има научни доказателства, че той мутирал от прилеп. Категорично казвам „Да“ и на ваксините, защото те са единственият път за преодоляване на Covid-кризата“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!