16 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Грейна Коледната елха в Пещера

koleda_1

Пещера. Кметът на община Пещера Йордан Младенов, д-р Николай Пенев- председател на местния парламент, Елена Рядкова и Гълъбина Карамитрева- зам.-кметове, граждани, гости и малчугани се събраха на пл. „България“ за да отброят секундите до запалването на Коледното дърво.

„Коледа е най-светлият и най-хубавият празник за малки и големи. Нека отворим сърцата си, да сторим добро, да се усмихнем и да бъдем един- до друг в тези дни. Длъжни сме да запазим надеждата и да я дарим на ближния за да се справим заедно“, каза Младенов преди да даде началото на коледното настроение в града.

Заедно с Кмета, деца от Пещера вдигнаха букви, които гласяха „Светлина за Вас, медици“. Коледното дърво засия с пъстроцветни светлини и накара мало и голямо да запечатат с камера красивата гледка. Събитието премина при спазване на всички противоепидемични мерки.

Младенов сподели, че мислено изпраща своите позитивни пожелания към всички свои съграждани за благополучие и благоденствие. В края на празничната церемония хората отнесоха по домовете си усещането, че животът ще победи всички неволи.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!