01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Четирима треньори вече работят като санитари в МБАЛ-Пазарджик

mbal pazardzhik

Пазарджик. 

Те са спортисти, треньори и смели мъже с големи сърца, които са готови да оказват помощ в трудните моменти.

След треньора по джудо Иван Вакарелски още трима негови колеги вече са доброволци в МБАЛ-Пазарджик, за да помагат на медиците в битката с коронавируса.

Треньорите по джудо Ангел Тонов и Виден Василев станаха санитари в Спешно отделение, а треньорът по карате Станислав Комсалов от няколко дни работи като болногледач в триажното Урологично отделение, където се приемат съмнителните за Ковид -19 пациенти.

Angel TonovViden VasilevStanislav Komsalov„Не може да стоим безучастни, когато областната болница се задъхва и се нуждае от хора, които да се грижат за многото болни пациенти“, заявиха доброволците. Те ще останат на работа в лечебното заведение, докато има нужда от тях.
Изказваме огромната си благодарност към четиримата доброволци, както и към директора на Спортното училище на Пазарджик Георги Георгиев и ръководството на СК“Кодокан“ за съдействието, съпричастността и подкрепата, която оказват на МБАЛ-Пазарджик.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!