01 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Йордан Младенов : Днес отбелязваме празника на едно модерно училище

yordan mladenov

Пещера. 

 ДО

Г-ЖА ПАВЛИНКА ШОПОВА-НАЧКОВА

ДИРЕКТОР НА

СУ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСК

ГРАД ПЕЩЕРА

ДО

КОЛЕКТИВА

НА СУ „СВЕТИ КЛИМЕНТ ОХРИДСКИ“

ГРАД ПЕЩЕРА

                      П О З Д Р А В И Т Е Л Е Н   А Д Р Е С

УВАЖАЕМА ГОСПОЖО ДИРЕКТОР,

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ И СЛУЖИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 8 декември – Празникът на СУ „Свети Климент Охридски“.

Днес отбелязваме празника на едно модерно училище със свой облик и стил на работа, съчетало традициите в образованието ни с новите възможности на технологиите.

В своята столетна история, училището е дало на обществото ни стотици образовани хора – светли умове на българската наука, култура, спорт и изкуство.

Тази година е напълно различна за българското училище. В тези трудни времена учителите доказаха, че имат водеща роля в тази промяна!

 

Скъпи учители и служители,

Бъдете много здрави! С опит и мъдрост учете децата, за да израснат отговорни, ученолюбиви и социално ангажирани млади хора. Прекланяме се пред всеотдайността, вдъхновението и професионализма ви! Стремежът да разпалвате любознателността на учениците, да развивате техните знания, умения, интереси и индивидуалност е достоен за уважение.

Скъпи ученици и родители, пожелавам ви здраве, ентусиазъм, упоритост и успехи в образователния процес. Днес само с общи усилия и обща цел можем да преодолеем предизвикателствата на времето ни!

 ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

 

              ЙОРДАН МЛАДЕНОВ                      

                Кмет на Община Пещера

08.12.2020г.

Град Пещера

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!