28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Метеорологична обстановка

vreme

Над Южна България ще преобладава слънчево време, докато над Северна облачността ще е значителна и на отделни места ще превали слаб сняг, а мъглите в равнинната част ще са трайни. В източните райони ще духа слаб северен, в Дунавската равнина – слаб източен вятър. Максималните температури ще са от минус 1-2° на места в северните до 8-10° в крайните югозападни райони.

Над планините ще преобладава слънчево време. След обяд от запад ще започне увеличение на високата облачност. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-югозапад. Максималната температура на 1200 метра ще е около 3°, на 2000 метра – около минус 3°.

iStock/Getty Images

Над Черноморието облачността ще е по-често значителна и на отделни места в северните райони ще превали слаб сняг. Над южните райони ще има по-съществени разкъсвания на облачността. Ще духа слаб до умерен северен вятър. Максимални температури между 3° и 6°. Температурата на морската вода е 11-13°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

Източник : / https://dariknews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!