25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Студентите за 8 декември на Свети Константин са под въпрос

vila zima

Пещера. Все още няма яснота дали в курортното селище Свети Константин ще има студенти, които ще празнуват символната дата на университетската празничност в началото на декември. Тепърва ще стане ясно дали академичната общност ще се съобрази с разпоредбите и забраните за събирания на повече от 15 души.

Репортер на Peshtera prim потърси за коментар собственици на къщи за гости за  предстоящите масови проверки за това дали на осми декември се спазват рестриктивните мерки. Оказва се, че те ще се съобразят с разпоредбите на Министъра на туризма.

Започват масови проверки за това дали на осми декември се спазват рестриктивните мерки. Според тях никой по никакъв повод не може да нарушава тези правила.  Ще се затварят обектите нарушители до края на сезона.

Около 8 декември в планините ще вали сняг. Такава е прогнозата на Националния институт по хидрология и метеорология. Към момента снежната покривка на селището над Пещера е незначителна. Това потвърди Йоно Георгиев- постоянно пребиваващ в населеното място.

Времето е студено и не е подходящо за туризъм. Пътната настилка до Пещера е заснежена по усойните места. Водачите на МПС трябва да се движат при зимни условия и да се съобразяват с препоръчаната дистанция на автомобилите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!