24 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Почина заместник-кметът на Община Пещера инж. Николай Атанасов

inzhener atanasov

Пещера. След кратко боледуване почина заместник-кметът на Община Пещера инж. Николай Георгиев Атанасов. Той беше заместник на Йордан Младенов в мандата 2019-2023 г. и отговаряше за териториално и селищно устройство, Общинска собственост, Общинско предприятие «Чистота и поддържане на общинската инфраструктура», Общинско предприятие «Паркинги и пазари», Общинско търговско дружество «ВКС» ЕООД – Пещера, отбранителна и мобилизационна подготовка. Инж. Атанасов ръководеше, координираше и контролираше дейността на екипите за управление на проекти. в Общинска администрация. Инж. Атанасов е бил зам.-кмет на Общината от 2011 до 2015 година, в мандата на кмета Георги Козарев.

Инж. Николай Атанасов е роден на 9.11.1959 г. в гр. Брацигово.

Поклон пред паметта му !

 

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!