28 ноември 2023
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Нова измама : Използват името на Българските пощи

poshta

Измамници използват името на Българските пощи в опит да се облагодетелстват от клиентите на пощите в интернет.

Граждани получават на имейлите си съобщение, което гласи, че предназначен за тях колет „не може да бъде доставен заради неплатено мито„. Следва предупреждение, че „ако пакетът не бъде доставен до 30 дни, Български пощи имат право да поискат такса за всеки ден от резервацията“.

Въвлякоха "Български пощи" в измама с томболи

Веднага прави впечатление, че интернет адресът, от който се получава подобно съобщение, много прилича на този на Български пощи.

Фалшиви имейли от името на „Български пощи“ обещават награди срещу лични данни“Наградата“ е мобилен телефон В имейла има линкове, с които подателите подканват получателите да платят с банкова карта с цел да ги измамят.
Източник : / https://news.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!