28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Зимата иде със сняг около 24 декември

zima

Очакват се валежи от сняг със задържане на снежната покривка.

За месец декември 2020 се очаква да преобладава мъгливо време. Около 25 дни ще са облачни през месец декември 2020. Слънцето ще грее около 65-70 час.  Очакват се превалявания от дъжд, който ще преминава в сняг, валежите ще продължат около 5 до 9 дни.

Средната месечна температура, която се очаква за месец декември 2020 ще бъде около нормата.

-За северна България и високите полетата ще бъде от минус един до минус три-четири градуса.

-По Черноморието и в южните полета средната температура ще се задържи около 4 градуса.

Сумата на валежите ще бъде около нормата- между 35 и 65 литра на квадратен метър, в южните полета 65 и 125 литра на квадратен метър.

Ниските месечни температури ще достигат до минус 15 градуса,а най-високите ще се движат между 7 и 12 градуса.

Снимка : pixabay

През първата десетдневка, температурите ще бъдат високи за месеца.Времето ще се задържи облачно, по високите полета на западна България ще превали сняг.В южните полета на страната, както и по Черноморието ще превалява дъжд.

Към 10 декември ще започне да прониква по-студен въздух и температурите рязко ще се понижат. Атмосферното налягане ще се повиши и ще има значителна облачност, ще превалява сняг.

Второто десетдневие ще се характеризира със студено време. Ще превалява сняг. През втората половина на десетдневието се очаква леко повишение на температурите, преваляванията от сняг ще спрат.

Третото десетдневие на декември 2020 ще премине със значително понижение на температурите. Ще бъдат по-ниски от обичайното. Очаква се преваляване на сняг около 20-ти декември, 24 декември и в края на месец декември 2020.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!