28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

Над 150 деца и родители разгледаха изложбата „Пещерските будители“

25ученици2

Пещера. Над сто и петдесет деца и техните родители разгледаха изложбата „Пещерските будители“ в градската художествена галерия „Проф. Веселин Стайков“. От вчера там са експонирани рисунките на всички участници в конкурса на Биовет АД, съобщи уредничката на галерията Митка Млячкова. Изложбата се радва на голям интерес и ще остане в галерията до събота.

Посещенията се извършват съобразно предприетите мерки срещу епидемията от коронавирус. По предварително подготвен график за посещение, с оглед на превантивните действия срещу Covid-19, утре е ред на   ОУ“Любен Каравелов“ и Гиманазия по химически технологии „Атанас Ченгелев“, а в петък ученици и родители от СУ „Св.Климент Охридски“.

Галерията е отворена за посещение всеки ден от 10-12.30 ч. и от 13.30 – 17.30 ч. Децата трябва да носят предпазни маски, а на входа е осигурен дезинфектант.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!