27 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:11, 23 ноември 20201min

Доц. Любомир Киров: Управляващите си затварят очите за проблема с COVID-19

doc. lyubomir kirov

Пещера- София. „Тупането на топката и бавенето на ситуацията не ги разбирам. Защо не се приемат бързите антигенни тестове? Ако бъдат официализирани, реалният брой заразени ще е още повече, но ще улеснят нещата… Не виждам логика в едно поведение – отиваш в гората, виждаш мечката, затваряш си очите и казваш – мечка няма. Това не решава проблема“. Това заяви доц. Любомир Киров председател на Националното сдружение на общопрактикуващите лекари пред БНР.

„Ще можем да помогнем на болниците, когато сме максимално ефективни и имаме възможност за бързо идентифициране, изолиране и контрол на много по-голям брой пациенти, които са инфектирани“, добави той.

„Всеки изпитва притеснение и страх, но това не трябва да подтиква хората към това да се лекуват сами. Да не правим самодейност, защото напоследък неправилното самолечение става по-опасно от самия вирус“, категоричен е председателят.

Източник : / https://eurocom.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!