26 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков10:18, 16 ноември 20201min

Рекордьорът по мачове за Аржентина сложи край на кариерата си

haqvier mascherano

Хавиер Масчерано, който има най-много мачове за националния отбор на Аржентина в историята, прекрати професионалната си кариера на 36-годишна възраст. Халфът бе част от отборите на Ривър Плейт, Коринтианс, Ливърпул, Барселона и Естудиантес, с който изигра последния си мач.

„Бях отдаден на 100 процента на професията ми, но напоследък ми бе все по-трудно да го правя. Понякога не ти избираш кога е краят, той просто идва сам“, каза Масчерано след загубата на Естудиантес с 0:1 срещу Архентинос Хуниорс.

Най-успешните години на Масчерано преминаха в Барселона, където той спечели 19 трофея за осем години. Сред тях са пет титли в Ла Лига и две от Шампионската лига.

Масчерано слага край на кариерата си със 146 мача за Аржентина и участия на четири световни първенства.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!