18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:13, 12 ноември 20201min

Преустановява се предоставянето на социални услуги в Дневен център  за пълнолетни лица с увреждания и Дневен център за деца и младежи с увреждания в Пещера

dokument

Пещера. Кметът на Общината издаде заповед в която се уточнява, че за периода от 12.11.2020г. до 16.11.2020г. да се преустанови предоставянето на социални услуги в Дневен център  за пълнолетни лица с увреждания и Дневен център за деца и младежи с увреждания в Пещера, с цел опазване здравословното състояние на потребителите като рискова група.

Директорите на посочените социални услуги трябва да организират работния процес на служителите в дистанционна форма (работа от разстояние) с потребителите, съобразно дадените указания от Агенция за социално подпомагане.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!