28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:43, 9 ноември 20201min

Започва “Седмица на бащата” 2020

bashta

Между 9 и 15 ноември в цяла България ще се проведе “Седмица на бащата” 2020.

В международната Седмица на Бащата ще се проведат активности, които поставят акцент на бащата като ключова фигура в живота на детето. Той е не само този, който ни респектира – заедно с него се забавляваме и опознаваме света.

Втората седмица на ноември повдига темата за активното бащинство и предлага възможности децата, бащите и майките да прекарат заедно повече хубаво време. Традиционно, в Седмицата на бащата се включват над 100 организации, свързани с детското отглеждане и образование: детски ясли и градини, училища, музеи и театри, детски центрове и програми.

Тази година Седмица на бащата е по-специфична за всички. Не е ясно дали ще можете да събирате на едно място родители и деца, това зависи от вашето решение затова предлагаме дейностите, да се проведат онлайн.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!