20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков14:05, 4 ноември 20201min

В областта : 49 са новите случаи на диагностициран коронавирус. 5 в Пещера. И един починал

virus

Пазарджик-Пещера.  49 са новите случаи на диагностициран коронавирус в областта. От новорегистрираните дванадесет са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на двадесет и три жени жени и двадесет и шест мъже.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 22 до 73 години; от Пазарджик – 10, три жени са хоспитализирани в „МБАЛ-Пазарджик“, МБАЛ „Хигия-Север“ и МБАЛ „Уни Хоспитал“ – Панагюрище; една от новорегистрираните положителни жени е учител в НУ „В. Друмев“ – Пазарджик; от Церово – 1, от Мирянци – 1, санитар. От  Пещера – 1хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от Панагюрище – 7; от Бъта – 1, преподавател в ОУ „Проф. М. Дринов“ – Панагюрище. От Стрелча – 1; от Велинград – 1.

Мъже, на възраст от 31 до 84 години; от Пазарджик – 5, от тях хоспитализиран един в „МБАЛ-Пазарджик“; още четирима са хоспитализирани в „МБАЛ- Пазарджик“ от:  Братаница, Лозен, Црънча и Мало Конаре; от Мирянци -1; от Ветрен -1, от Варвара – 2. От Пещера – 4, двама са хоспитализирани в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“ и в МБАЛ „Здраве“ – Пазарджик. От Панагюрище – 6, от Стрелча – 1; от Велинград – 2, един е хоспитализиран в „МБАЛ- Велинград“.

РЗИ Пазарджик съобщава за починали:

* жена на 54 години от Пещера, хоспитализирана в МБАЛ „Хигия“ с придружаващи заболявания – обезитас, инсулино зависим диабет, стабилна стенокардия и хронично неврологично заболяване.

* мъж на 81 години от Пазарджик, хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, с придружаващо сърдечно заболяване и хронично бъбречно заболяване.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!