28 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:25, 3 ноември 20201min

Диего Марадона бе приет в болница

diego maradona bolnica

Аржентинската футболна легенда Диего Марадона бе приет в частната клиника Ла Плата южно от Буенос Айрес за медицински изследвания, предадоха световните агенции. Според редица аржентински медии хоспитализацията няма връзка с коронавируса или с физическото състояние на Марадона, а по-скоро с психологическото му състояние.

Марадона присъства миналия петък на тренировка на местния клуб „Химнасия и есгрима Ла Плата“, но не изглеждаше във форма и се движеше трудно. Той е технически директор на клуба. Някои от близките на 60-годишния Марадона неотдавна имаха симптоми, свързани с тези на заразени с коронавируса, но тестовете им бяха отрицателни.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!