19 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

В областта : Тридесет и седем положителни проби за COVID-19. Две в Пещера
Снимка : БНР

Димитър Насков11:54 | 3 ноември, 20201min
virus

Пазарджик- Пещера. РЗИ Пазарджик информира за тридесет и седем положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните 10 са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Пробите са на 19 жени и 17 мъже. Тридесет и седмата  положителна проба е на човек с настоящ адрес в град София.

Разпределени са:

Жени, на възраст от 13 години до 74 години; от Пазарджик – 6, две жени са хоспитализирани в „МБАЛ-Пазарджик“ и „МБАЛ Здраве“-Пазарджик; от Ракитово–1, хоспитализирана в МБАЛ Здраве-Велинград; от Батак-1, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“; от Стрелча-2, едната положителна проба е на ученичка от СУ “Св.св.Кирил и Методий“; от Дюлево-1; от Велинград-1; от Момина Клисура-2, едната положителна проба е на ученичка от СУ “Народни будители“ с. Момина Клисура;  от Пещера- 1, хоспитализирана в МБАЛ-Пещера; от град Панагюрище- 4, едната положителна проба е на жена, работеща в ДГ „Пролет“.

Мъже, на възраст от 18 до 81 години; от Пазарджик – 5, от тях хоспитализирани са двама в „МБАЛ-Пазарджик“, а един от новооткритите позитивни е ученик в ПГХХТ-Пазарджик; от Велинград – 1, хоспитализиран в МБАЛ Велинград; от Пещера- 1; от Црънча-1; от Стрелча- 1; от Ветрен- 1; от Главиница- 3; от Панагюрище-3; от Ивайло- 1.

РЗИ Пазарджик съобщава за починали:

* жена на 80 години от Пазарджик, хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“ с придружаващи заболявания: застойна сърдечна недостатъчност, остър миокарден инфаркт, ХИБС, САП, язва на двадесетопръстника.

* жена на 81 години от Поибрене, хоспитализирана в МБАЛ Уни Хоспитал ООД с придружаващо заболяване артериална хипертония.

РЗИ Пазарджик изказва съболезнования на близките на починалите.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия