16 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:54, 30 октомври 20201min

В областта : Петдесет и една положителни проби за COVID-19. Шест в Пещера, една в Радилово

virus

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за петдесет и една положителни проби за COVID-19. От новорегистрираните пет са хоспитализирани, останалите са поставени на домашна изолация. Разпределени са:

Жени, на възраст от 23 до 77 години; от Пазарджик  – 4, една от жените е служител на РЗИ Пазарджик. Обхванати са контактните лица от първи ред. Предприемат се противоепидемични мерки. От Мирянци – 1. От Велинград – 4, една от жените е хоспитализирана в „МБАЛ-Пазарджик“, друга жена е медицинска сестра. От Пещера – 3; от Панагюрище – 2, от Баня – 1; от Стрелча – 1; от Варвара – 1; от Боримечково – 1.

Мъже, на възраст от 19 до 70 години; от Пазарджик – 6, един е хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, от  Дебръщица – 1, от Главиница – 1, от Хаджиево – 1, от Юнаците – 1 – хоспитализиран в „МБАЛ-Пазарджик“, от  Братаница – 1, от Добровница – 1, от  Црънча – 1; от Мало Конаре – 1. От  Пещера – 3, от Радилово – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“; от Панагюрище – 3; от Стрелча – 1, от Блатница – 1 – хоспитализиран в МБАЛ „Уни Хоспитал“. От Велинград – 5, един учител от СУ „Св. Св. Кирил и Методий“. На директора на училището е връчено предписание за предприемане на противоепидемични мерки. От  Септември – 1, от Карабунар – 1, от Ветрен – 1; от  Белово – 1; от Бяга 1.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!