18 май 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:16, 28 октомври 20201min

Йордан Младенов и Ангел Желязков осигуриха еднократни защитни костюми за Бърза помощ

lineyka

Пещера. Кметът Йордан Младенов осигури еднократни защитни костюми на Филиал Спешна Медицинска Помощ в града / ФСМП- Пещера /. По наша информация екипът на формированието, което е в първите редици на борба с  COVID 19  е изпитвал остра нужда от лични предпазни средства за работа. 26 здравни служители от Спешна Помощ Пещера вече ще работят в по- сигурна среда, тъй като на призива за помощ откликна и Биовет АД. Ангел Желязков- изпълнителен директор е осигурил костюми за медиците. Новината за Peshtera prim съобщи д-р Жечка Ташева- шеф на спешното отделение. „Искам сърдечно да благодаря на ръководството на Биовет и на г-н Младенов за оказаната навременна и адекватна за ситуацията помощ. Изразявам уважението към жеста и от името на колегите си. Респект и поклон и от името на нашите пациенти“, изрази благодарността си д-р Ташева.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!