28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:42, 23 октомври 20201min

В областта : Двадесет и пет положителни проби за COVID-19. Една в Радилово

virus

Пазарджик. РЗИ Пазарджик информира за двадесет и пет положителни проби за COVID-19. Пробите са на седем жени и осемнадесет мъже.

Жените са на възраст от 30 до 67 години от следните населени места: Пазарджик – 4, Велинград – 2, Панагюрище – 1, няма хоспитализирани, всички са поставени на домашна изолация.

Мъжете са на възраст от 26 до 73 години от следните населени места: Пазарджик – 7, Септември – 1, Панагюрище – 2, Велинград – 6, Грашево – 1, Радилово – 1. От тях хоспитализирани са: двама в МБАЛ „Здраве“ – Пазарджик, по един в „СБАЛПФЗ-Пазарджик“ и „Уни Хоспитал“ – Панагюрище, трима в „МБАЛ-Велинград“ и двама в „МБАЛ-Пазарджик“. Останалите са поставени на домашна изолация.

РЗИ Пазарджик апелира към жителите на област Пазарджик да спазват противоепидемичните мерки – дистанция, дезинфекция и правилно използване на лични предпазни средства /основно предпазни маски/.

Продължават съвместните проверки на екипи на РЗИ Пазарджик, ОД на МВР и ОДБХ във всички обществени места.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!