28 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:40, 22 октомври 20202min

Читалището кани ученици за участие в Пленер на детската рисунка „Пещера  2020“

1

Пещера. Народно читалище „Развитие – 1873“ има удоволствието да Ви покани да участвате в модифицирания Пленер на детската рисунка „Пещера  2020“. Поради извънредната епидемична обстановка, с цел избягване на рисковете пленерът ще е дистанционен. Участниците рисуват на открито по местоживеене и изпращат творбите в читалището ни.

Нека радостта от творчеството отново ни свързва.                                                                                                      Вярваме , че идното издание отново ще сме заедно в Пещера.Сега с пожелание за здраве и благодатна есен очакваме творенията на младите Ви дарования.

Условия за участие

  • В Пленера могат да вземат участие ученици от 1-ви до 8-ми клас вкл.
  • Всяка организация /училище, читалище, център, школа и др./ може да участва в Дистанционния пленер с един до петима  малки художници.
  • Всеки участник в Пленера представя от една до три рисунки по желание, на тема Есен Сам определя материалите, с които ще работи. Няма ограничение във формата и техниката на изпълнение .
  • В Заявката за участие посочете : Име на организацията, адрес, телефон за връзка. На гърба на всяка  рисунка-  име и възраст на участника.
  • Рисунките изпратете по куриер или поща, в срок до 25.11.2020 г. на адрес:

4550  гр. Пещера, обл. Пазарджишка  , ул. „Д. Горов „ № 4,Народно Читалище „Развитие – 1873”

Получател: Мария Златкова

Телефон за информация: 0894526777

e-mail: razvitie_pestera@abv.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!