25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков7:12, 16 октомври 20201min

Четирима млади съвременни автори представиха книгите си в Пещера

poeti peshtera_2

Пещера. Среща-разговор с думите на младостта, с четирима млади съвременни автори: Веселина Пепеланова , Христо Милчев, Памела Мекушина  от Пещера и Светослава Домусчиева от София се проведе в художествената галерия в Пещера.

Младите творци, които са членове на литературен клуб „Искри“ към читалище „Развитие“ представиха пред присъстващите своите първи  творби : „Думите, които не казах на глас“, „Буря, наречена любов“, „Фирмата,създател на чуден приятел“ и „Чуй сърцето, докосни небето“. Модератор отново е Богдана Сиракова- главен библиотекар.

Свежест в презентирането на творците внесоха Мария Джуркова и Златка Златанова. Гостите и почитатели на словото чуха рецензии за творбите на авторите написани от Румяна Пелова.

Благодарност за усилията и труда на младите творци поднесе Минка Гемиева- предс. на лителатурен клуб „Искри“. Гост на празника на словото беше зам.-кмета на Общината Елена Рядкова.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!