16 октомври 2021
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС

С нова озвучителна уредба се сдоби ХГ „Проф. Веселин Стайков“

Димитър Насков12:38 | 14 октомври, 20201min
izlozhba

Пещера. С нова озвучителна уредба се сдоби ХГ „Проф. Веселин Стайков“, научи Peshtera prim. Тя е монтирана и отговаря на всички съвременни изисквания за работа в големи помещения. Няколко колони са разположени в салона, за да покрият цялото пространство. Закупени са микрофони и пулт за управление. Припомняме, че с озвучаването на пространството в художествената галерия се ангажира в началото на своя мандат Йордан Младенов.

Новата озвучителна система ще бъде демонстрирана днес 14 октомври, когато е предвидена да бъде открита общата изложба -живопис на Василики Драконтаидис, Вениамин Василев, Ивана Петкова и Петра Димитрова, съобщи Митка Млячкова- уредник на картинната галерия.

Емануил и Агоп Татеосян

 

Братята виолисти Емануил и Агоп Татеосян ще поднесат свои изпълнения пред присъстващите в залата.

Peshtera prim припомня, че събитието е насрочено за днес от 17:30 часа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия