19 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков15:28, 14 октомври 20201min

Какво гласи предписанието на РЗИ, след регистриран случай на коронавирус в ОУ “ П. Р. Славейков“ ?

virus -koronavirus-maska

Пещера. Във връзка с регистриран случай на положителен за COVID-19 учител в ОУ “ П. Р. Славейков“ е получено предписание за провеждане на задължителни хигиенни и противоепидемични мерки от РЗИ- Пазарджик, научи  Peshtera prim.

Мерките за неразпространение на заразата включват инструктаж на учителите от VI A  и VII B клас за спазване на разпоредените противоепидемични мерки и наблюдение за поява на симптоми, извършване на продължително проветряване, влажно почистване и дезинфекция на всички повърхности, предмети и помещения в класните стаи на посочените паралелки. Мерките предвиждат да се прилага стриктно спазване на стратегията за невзаимодействие на паралелките в учебното заведение.

По- рано днес излезе официална информация, че зам.-директор на ОУ „П.Р. Славейков“ е с Ковид-19. Информацията потвърдиха от РЗИ – Пазарджик. Тя е хоспитализирана в МБАЛ „Проф. Д. Ранев“.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!