20 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:14, 29 септември 20201min

Литературна вечер на Георги Връбчев в гр. Златица

georgi vrubchev

Пещера- Златица. Георги Връбчев ще бъде част от тричленно жури на Петнадесети регионален поетичен конкурс „Мелодия на сърцето”, организиран от Народно читалище „Христо Смирненски – 1889” в град Златица, който ще бъде проведен на 01.10.2020 г. – Международен ден на поезията и музиката. Конкурсът ще бъде за написване на стихотворение на тема „Мелодията на сърцето“. Право на участие имат жителите от средногорския регион, уточняват организаторите. Участниците ще бъдат разпределени в 4-възрастови групи.

Георги Връбчев ще представи на гостите и творческата общественост неща, написани от него.

Нотариусът-писател от Пещера Георги Връбчев е автор на разкази и книги, някои от които с международно признание. Сред своите приятели и познати той е известен рокаджия, преследващ любимите си групи из цяла Европа.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!