29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:55, 26 септември 20201min

Днес е Денят на екс пушача

cigari

Днес всички страни членки на ЕС отбелязват с различни събития първия по рода си Ден на екс пушача, който е част от кампанията „Екс пушачите са неудържими“ и първият ден, фокусиран върху здравето, който аплодира постиженията на екс пушачите навсякъде по света. Чрез превръщането на бившите пушачи в модели за подражание, в това число и 400-те хиляди души, които избраха безплатния онлайн инструмент iCoach, за да откажат цигарите, хиляди други ще бъдат вдъхновени да оставят вредния навик зад гърба си.

Екс пушачите имат повече пари, по-добро здраве, по-добро качество на живот… и със сигурност миришат по-добре. Когато отказвате цигарите, вие взимате осъзнато решение да промените живота си, да изберете вашия собствен успех. Това е нещото, което празнуваме днес.

В България кампанията на Европейската комисия „Екс пушачите са неудържими“ също ще отправи поздрав към всички бивши пушачи, които в рамките на трите години от стартирането на програмата доказаха не само, че могат да изберат живот без тютюнев дим, но и се превърнаха в реален пример за хиляди други българи.

Партньори в отбелязването на Деня на екс пушача са Министерството на здравеопазването, Министерството на младежта и спорта и неправителствените организации Коалиция за живот без тютюнев дим и Гражданска инициатива „България без дим“.

Представителството на Европейската комисия в България ще отбележи Деня на екс пушача в Информационния център, където всички посетители ще могат да научат повече за кампанията, ще получат атрактивни подаръци и ще станат част от честванията в цяла Европа.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!