18 юни 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков9:41, 20 септември 20201min

4 сценария за Евровизия 2021

evrovizya 2021

Четири сценария за провеждането на песенния конкурс на Евровизия подготвят организаторите според ситуацията с пандемията по света, съобщава официалният сайт на конкурса.

Сценарий 1: Нормално провеждане 

В този случай Евровизия 2021 ще бъде проведена в Ahoy Arena в Ротердам, Холандия, с общо девет концерта. В тях са включени и генералните репетиции.

Вероятността този сценарий да се осъществи зависи в голяма степен от това дали дотогава ще има достъпна ваксина за Ковид-19 или достатъчно надеждни тестове.

Сценарий 2: Провеждане при спазване на 1,5 м дистанция

При тови вариант конкурсът отново ще се проведе в Ротердам, а всички присъстващи ще трябва през цялото време да спазват социална дистанция от метър и половина.

И при този сценарий се предвиждат девет шоута с публика в залата, но при непълен капацитет.

Ще има ограничение за пътуващите с участниците екипи и в броя на журналистите, които ще бъдат допуснати до събитието.

При вече продадени места в залата, ще бъде изтеглен жребий кои зрители ще могат да ползват билетите си. Това ще стане ясно в първите месеци на 2021-ва. Отпадналите от жребия ще получат парите си обратно.

Сценарий 3: Конкурс с органичения при пътуването

Провеждане на конкурса в Ahoy Arena като при втория сценарий, при спазване на социална дистанция. Ако някои учстници не могат да пътуват до Ротердам, ще могат да се включат дистанционно.

Сценарий 4: В ситуация на карантина

Ако в Холандия отново бъде въведена национална карантина, конкурсът ще се проведе без публика и без съпътстващи събития.

Всички участници ще изпълнят песните си от собствените си държави, а от изпълненията ще бъде сглобено шоуто.

Изборът на един от четирите сценария ще бъде направен в началото на 2021 г. в зависимост от ситуацията.

Източник : / https://offnews.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!