19 юли 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков12:44, 16 септември 20201min

В Пещера се провежда специализирана полицейска операция по ROADPOL

Traffic in the city with driver

Пещера. На 16 септември на територията на община Пещера се провежда специализирана полицейска операция (СПО) по ROADPOL със специална насоченост  – спазване на забраните за използване на мобилен телефон при управлението на индивидуално електрическо превозно средство.

Пътните полицаи ще следят за спазване на забраните за използване на мобилен телефон при управлението на МПС без устройство „Свободни ръце“, както и използването на обезопасителни колани от водачите и пътниците в моторните превозни средства.

Днес операцията ще бъде символично сигнално оповестена, като през целият ден полицейските (служебните) автомобили ще се движат с включена светлинна сигнализация.


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!