29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков11:44, 8 септември 20201min

Д. Попов : 495.80 лв. за енергийно подпомагане за предстоящия зимен сезон

dokument

Пещера. Увеличава се сумата за енергийно подпомагане за предстоящия зимен сезон. Така всички одобрени ще получат по 495.80 лева, съобщи за Peshtera prim Димитър Попов- директор на Социални грижи в града. „Кандидатстването за социално подпомагане сезон 2020/21  ще продължи до 31 октомври“, уточни Попов.

Помощта за отопление се харчи предимно за електричество или за закупуване на дърва. „По-високите пенсии от 1 юли няма да се отразят при отпускане на помощта“, припомни Попов.

Той припомни, че право на целевата помощ за отопление имат лицата и семействата, които за предходните шест месеца от момента на подаване на заявление имат определен доход, който е нормативно обусловен и е свързан с възрастта, семейното положение и здравословното състояние.

 


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!