25 април 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков8:26, 26 август 20201min

„Лудогорец“ навлиза в дълбоките води в Шампионската лига

futbol

Лудогорец“ се насочва към същинските предизвикателства по пътя си в Шампионската лига. Българският първенец приема „Мидтиланд“ в среща от втория кръг от квалификациите.

Мачът с датчаните е от 20.30 ч. в Разград, като според разпоредбите на УЕФА, свързани с коронавируса, ще се играе пред празни трибуни.

„Лудогорец“ започна участието си в турнира преди седмица, като отстрани „Будучност“. Воденият от Павел Върба състав се наложи с 3:1, но въпреки това имаше притеснения по пътя към успеха. Сега предизвикателството е още по-голямо, макар българският отбор да е домакин.

Треньорът Върба каза, че „Лудогорец: си е взел поуки от мача с „Будучност“ и че подобрява играта си. „Стават промени в отбора. Радостен съм, че клубът привлече тези (нови) играчи. Справят се много добре. Последните три мача бяха доста положителни“, заяви той.

Според него домакинството е предимство, въпреки че срещата ще е без публика. „Предимство е, че играе вкъщи, защото избягваме пътуването, престоя в хотела и часовата разлика“.

Очакванията му са за труден мач. „В квалификациите в Шампионската лига няма как да се избегнат тежките съперници. Мачовете в този турнир носят нещо повече от всички останали срещи. И аз, и „Лудогорец“ сме били в групите Шампионската лига и се надявам да го преживеем заедно“, каза още треньорът. По думите му проблем за датчаните може да е това, че са играли само приятелски срещи.

Съобразеният с променената действителност правилник в Шампионската лига предвижда всички съперничества в квалификациите да са само в една среща. Единствено плейофът за влизане в групите на турнира ще е в две.

Източник : / https://www.dnevnik.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!