29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков6:35, 23 август 20201min

Без футбол в Пещера и Радилово

igrishte za futbol

Организиран футбол под юрисдикцията на БФС през новия сезон няма да има в 3 населени места от областта – град Пещера и селата Радилово и Момина клисура. Това е съобщил за „Марица” шефът на ОС на БФС Спас Иванов.

„Действително по финансови или организационни причини от Свобода(Пещера), Коба(Радилово) и Ботев(Момина клисура) обявиха, че през следващата спортно-състезателна година няма да участват в състава на южната Пета лига.

При това положение в тази група ще играят новозаписалият се тим на ФК Батак и още: Зенит(Ветрен дол), Кале(Нова Махала), Родопи (Дебръщица), Бенковски (Црънча), Ботев (Симеоновец), Атлетик (Мокрище), Братаница. Ще чакаме решението за евентуално участие на Светкавица(Синитево) за да оформим група с 10 тима”, коментира Спас Иванов.

Източник : / https://www.marica.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!