29 март 2024
Peshteraprim – заедно водим с истинска добавена стойност - не стойност на намерениятаЗА НАС
Димитър Насков19:29, 21 август 20201min

Пазарджик ще бъде един от градовете – домакини на международни турнири от Тенис Европа за юноши и девойки до 14 години

tenis na kort

Пазарджик. Пазарджик ще бъде един от градовете – домакини на международни турнири от Тенис Европа за юноши и девойки до 14 години.  Българската федерация по тенис обнови календара си със състезания до края на месец септември. В него са включени и шест международни турнира.

ТК „Пловдив 1981“ ще приеме турнир от Тенис Европа до 16 години, а ТК „Дема“ и чермономрския комплекс „Санта Марина“ ще посрещнат състезания за юноши и девойки до 18 години на ITF.

ТК Супер Спорт (Варна) ще организира международен турнир за жени от сериите „Фючърс“ на ITF с награден фотнд 15 хиляди долара от 7 до 13 септември

От 31 август до 6 септември ще се проведе и Държавното лично първенство за мъже и жени на червените кортове на ТК „Левски“ в София.

Календарът от октомври ще бъде обявен след потвърждение на международните турнири от страна на ITF и Тенис Европа.

Всички одобрени състезания ще се организират при стриктно спазване на Правилата за провеждане на състезанията по тенис в условия на COVID-19 епидемия.

Източник : / https://bnr.bg


За нас

www.peshteraprime.com е уеб–базирана система, предназначена за публикуване на новинарски материали, PR материали, интервюта, репортажи, прессъобщения, реклама и др. Достъпът до този сайт е изцяло безплатен.


mitkoivon@abv.bg

0895 509 089, 0897 444 651


Сайтът ни използва бисквитки, за да улесним Вашето сърфиране и да Ви покажем съдържание, което може да Ви заинтересува. Използвайки този го, Вие се съгласявате с Общите ни условия

error: Съдържанието е защитено !!!